Historik

vårt varför

Nätverket matchmore kom till 2015 och skräddarsyddes för bolagsägare, styrelser, chefer och specialister.
När Connecting Group hade skapat 30-40 stiftelser och då med företagare i stiftelsernas styrelserna så började vi förstå att vårt nätverk var riktigt användbart. Det gjordes mycket gränsöverskridande affärer mellan branscher och regioner.
Men nätverket var mest till för ”oss själva”, när vi hjälpte till att få fram finansiering från främst stiftelser till innovativa och hållbara projekt som både bolag och stiftelser drev.
Det kunde ta många timmar, ibland dagar att få fram lämpliga stiftelser som kunde dela ut medel. De sökmotorer som fanns hade allt att önska, de var liksom inte sökvänliga.
Det tog oss fyra år att utveckla det AI-baserade sökverktyget matchmore som auto-matchar kundens verksamhet och eventuella projekt med lämpliga givare.
Vi öppnade upp så att även investerare kunde använda sig av systemet för att finna intressanta verksamheter och projekt att satsa medel i.

 

2020 bestämde vi oss för att gå ”live” med nätverket och vår sökmotor men då kom covid och satte stopp.
Men nu så är vi igång igen och öppnar upp nätverket för organisationer som vill växa,  samverka och kanske utveckla produkter och tjänster,
så att vi nyttjar jordens resurser istället för att utnyttja och utarma planeten.
Så numera finns det också möjlighet att nätverka i andra länder som tex Maldiverna, USA, Tyskland, England, Italien och ett antal till.
 
Nu riktar vi oss till sammanslutningar som ert med lokal producerande gårdar där glädjen och stoltheten för det svenska hantverket sätts i fokus,
som med stor ödmjukhet kan dela med sig av erfarenhet och kunskap till branschen, konsumenten och landet men kanske också till världen.

Många av era medlemmar skulle ha stort utbyte av vårt nätverk, flera skulle högst troligt ha nytta av att även bedriva en stiftelse,
som till en början blir ett komplement och så småningom blir en organisation med stark tillväxt.
Vi har möjlighet att skräddarsy en stiftelseform för medlemmar utifrån att ni alla bär på ett gemensamt ämne.
Med ett antal stiftelser som samverkar kommer er verksamhet att bli rejält stabil med ekonomisk tillväxt som möjliggör gynnsam utveckling av produkter och tjänster.
Vi har också möjlighet att göra ett bra paket så att era medlemmar kommer in i nätverket och skapar en ljus framtid för alla efterkommande generationer!

                                  Joacim & Tina Sager

                               Team Match More